ISOVERin työkalupakki

talotekniikan suunnittelijoille

Laskurit

Laskentatyökaluillamme autamme sinua määrittämään eristemateriaalien tarpeen tai suunnittelemaan toimivia eristysratkaisuja erilaisiin eristyskohteisiin.

Ilmakanava­eristyslaskuri

Laskuri määrittää tarvittavat eristeet käyttäjän valitsemien kanavatyypin, kanavakoon ja eristyskriteerien perusteella. Materiaalimenekeistä lasketaan myös arvio käyttäjän antamien tietojen perusteella. Eristyslajit ovat paloeristys, lämmöneristys. kondenssieristys tai näiden yhdistelmät. Lisäksi ohjelma tulostaa CAD- tai PDF-kuvan eristetystä kanavasta.

Avaa laskuri

TechCalc 2.0

TechCalc 2.0 on helppokäyttöinen, luotettava ja tehokas työkalu kaikenlaisiin lämmöneristyslaskemiin kuten esimerkiksi talotekniikan putkivedoksiin, teollisen tuotannon laitteisiin ja jopa laivateollisuuden asennuksiin. TechCalc 2.0 avulla pystyt suunnittelemaan kustannustehokkaita ja ympäristöllisesti optimoituja asennuksia laskemalla esimerkiksi tarkat kustannukset, hiilidioksidiarvot, asennustyön hukat ja oikeat materiaalipaksuudet.

Avaa laskuri

FireProtect-laskuri

ISOVER FireProtect tarjoaa tehokkaan palosuojauksen teräsrakenteille (kantavat palkit ja pilarit). Paloluokka välillä R30 - R240. Laskuri perustuu ENV 13381-4 standardiin. ISOVERin FireProtect -laskentaohjelmalla mitoitat FireProtect-ratkaisut nopeasti, turvallisesti ja yksinkertaisesti.

Avaa laskuri
Isover Työkalupakki - Talotekniikan esitteet

Talotekniikan esitteet ja dokumentit

Meiltä löytyy sekä tuote-esitteitä että asennusohjeita erilaisille tuotteille. Lisäksi meiltä löytyy muut tarvittavat viralliset dokumentit, kuten sertifikaatit, käyttöturvallisuustiedotteet ja M1 päästöluokitukset.

Lue lisää
Isover Työkalupakki - Asennus- ja tuotevideot

Asennus- ja tuotevideot

ISOVERin teknisten eristeiden kanavalta löydät valikoiman tuote- ja asennusvideoita. Videoita on sekä suomenkielisä kotimaassa tuotettuja videoita että englanninkielisiä Saint-Gobainin konsernin tuottamia videoita.

Katso videot

Saint-Gobain Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa ammattilaisille maksutonta täydennyskoulutusta, jossa asiantuntemus on huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen. Saat tehokkaassa paketissa tietoa juuri Sinun kannaltasi tärkeistä asioista ja parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään turhia virheitä. Järjestämme myös koulutusta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tulemme vaikka luoksesi järjestämään koulutusta.

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä, niin voimme vaihtaa ajatuksia, miten voimme helpottaa juuri sinun työtäsi. Voit soittaa suoraan myyntipäälliköllemme tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta.

Ville Huovinen
Myyntipäällikkö
ISOVER Tekniset eristeet
Puh. 040 088 2393
ville.huovinen@saint-gobain.com

Jätä yhteydenottopyyntö